Projector Band~Sudah Ku Tahu with lyrics

Thursday, 17 May 2012

MAJALAH RASA EDISI BUMPER MEI DAN JUNE


Assalamualaikum teman2 semua...tengahari tadi putri balik lambat. Kalau betul2 jam 3 pm tadi tapi mintak awal sejam pulang sbb ada hal sikit. Then anak putri lak balik skolah jam 1pm si Irah tu. Dia balik sorg2 lak hari ni takde sapa kat umah. Takpe laa dah besau kan lagi pun sejam lagi mama dah balik pungg hehehe. Then dalam perjalanan balik putri call dia dan dalam masa yg sama postman lak ketuk pintu...tu yg sempat dia kata..."mama ada postman kat luar"...mama pun kata..."ok2 ada barang mama tu gi amik dan signkan tuk mama tau"...^_* hehehe belasah jerr dia sign yg penting barang tu dia kasi kat anak putri. Mula ingat kawan satu lagi tu punya...hehehe tup2 IEBU ORKET yg punya laaa. Iebu thks sangat2 putri mula2 relax jer buka package tu tapi bila dah nampak buku tu dan ada 250 sajian resepi FUYOOOO melompat2 teruja sangat2 nak belek2 n telek2 ekekekee. Ya ampunnn iebu bestnya buku ni...tak pernah lagi putri tengok majalah ni...mungkin tak perasan kot kerr terlebih perasan ni hehehe. Kalau kat sini tak perasan lagi ada jual..kalau Saji tu mmg selalu jumpa iebu. Apa pun putri dah dapat edisi MEI DAN JUNE sekali tau...wow!!! bertuah sungguh putri punya teman sebaik iebu oket sayang. Jasa iebu putri kenang sampai bila2...insyaAllah iebu akan putri cuba resepi yg terdapat dalam majalah RASA ni...terutama resepi dari iebu yerrr. Pada teman2 yg belom lagi memiliki majalah ni...DAPATKAN SEGERA ditokoh2 berhampiran hehehe promosi tuk bulan JUNE ni tau huhu. Edisi june ada resepi iebu UDANG LEMAK BERNANAS...superb!!!!


Baju biru tu edisi terbaru tau...yg merah tu edisi MEI....apa pun dua2 best gilerr....siap tanda tangan iebu sekali...thks iebu....cayang iebu always tau...muuahhh. Guys jgn lupa dapatkannya segera ek hehehe...nanti bole laa kita sama2 buat ikot resepi dalam buku ni ok.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...