Projector Band~Sudah Ku Tahu with lyrics

Tuesday, 12 August 2014

RAYA SEDONDON 2014

Assalamualaikum dan Salam Lebaran buat semua teman2 yg dikenali. Aduhaiii baru ni laa sempat nak masuk blog...bz tak sudah2. Anyway...Wah diam tak diam dah nak masuk 3 minggu kita berhari raya kan. Tahun ni agak kelam kabut sikit. Dari bulan ramadhan lagi sibuknya memanjang tak abis sampaikan Hari Raya pertama masih tak abis sibuknya. Rata2 sampaikan adik beradik nak bergambar bersama pun tak dapat sbb tak sama masa kita nak bertemu. So jadinya tahun ni agak berserabut gambar2 raya....tak banyak yg dapat dikongsikan sbb ada yg missing in action laa pulak dalam beberapa pic. Jadinya gambar yg ramai2 tak begitu sempurna tapi takpe laa asalkan gambar tuan tanah lengkap sudah laa ek hehehe.

Tahun ni putri sekeluarga mengenakan warna pilihan tuan putri iaitu warna soft pink & grey. Mmg soft pun kelihatannya...selembut tuan yg membuat baju ni ngeee perasan sudah. Satu yg tak sama pattern mama dia tu...almaklum last2 minit gini laa jadinya nak cari kain malam raya mana nak dapat kan hahaha so mama sorg pattern lain sikit jerr tapi kira org laa tu. Cuma kalau bole nak laa juga merasa baju ikan duyung kannn tapi mak tau laa kalau mak pakai mmg cam ikat sepat jerr muahahahaha ada mak kisah kannnn hehehehe. Oh well apa pun tradisi memakai sedondon tetap diutama sepanjang masa. Sejak dari awal perkahwinan sampai laa sekarang fuhhh dah berpuluh pakaian sedondon...bole bukak galeri pakaian cam ni kannn hehehe. Raya haji nanti warna pilihan pink rimau...wow!!! rimau laa sangat hahaha...nantikan hasilnya ^__^. Buat semua teman2 seangkatan....SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MOHON MAAF ZAJIR BATIN...










2 comments:

  1. Salam aidilfitri bt puteri sekeluarga..maaf zahir batin.0-0 ya..apapun, cntik kaler tema dan gambar raya tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thks alot my dearest fren...Salam Lebaran juga buat u n family...yes2 0-0 tau hehehe....tema tahun ni soft color jerr dearr...apapun thks tau...^__^

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...